Egyre többen ismerik fel a maszk viselésének fontosságát a cégeknél!

Számos visszajelzést kapunk vásárlóinktól, amelyek visszaigazolják, hogy számukra is kiemelt figyelmet kap a maszk hordása különböző helyzetekben. Rengeteg kisebb és nagyobb vállalat és vállalkozás ismeri fel, hogy működéséhez elengedhetetlen a jelenlegi járványügyi helyzetben dolgozói számára biztosított megfelelő védőfelszerelés, mint a gumikesztyű, szájmaszk és fertőtlenítő szerek. Ahol több ember érintkezik munkájából adódóan, ilyenek a boltok, raktárak, futárcégek,különböző egészségügyi szolgáltatók, melyeknek működése nem állt le és tevékenységük nem végezhető home office-ban, azoknál a vállalkozásoknál elengedhetetlen a dolgozók védelmének biztosítása a munkáltató által. 

Az azonnali raktárkészletről rendelhető többször használatos textil maszk praktikus választás, hiszen a dolgozó a nap végén otthonában kézközt, mosószerrel is kimoshatja, megszáríthatja, majd gőzölős vasalással fertőtlenítheti. Így biztosan egy olyan maszkban foghat neki újra a munkának, amely illatos, és steril. Viselete nem zavaró, illeszkedése kiváló, emiatt nem csúszik el az arcon, nem szükséges igazgatni.  A maszk viselésével az egyén munkatársait és a vele érintkező más személyeket helyezi nagyobb biztonságba, és amennyiben mindenki így tesz, azáltal az egész csoport fertőzésének kockázatát csökkentjük. Ezt úgy érhetjük el, hogy az esetleges köhögéssel, és tüsszentéssel távozó nyálcseppeknek a maszk akadályt képez, és így nagyobb eséllyel megakadályozza, hogy az más személyekre, tárgyakra kerüljön.

Az sosmaszk.hu-n kapható textil maszk előnye az eldobható maszkokkal szemben, hogy összességében kevesebb befektetést igényel, 3-5 db eldobható maszk árából kijön egy ilyen maszk, mely akár 1 hónapig is használható, gondos viselés esetén akár tovább is.

Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megjegyzéseket közzétételük előtt jóvá kell hagyni