Hordjunk MASZKOT! Szerintünk FONTOS!

A WHO kiemelte, hogy a legfontosabb annak hordania a maszkot aki fertőzött, vagy olyan személlyel került kontaktusba. Mivel Magyarország a hírek szerint átkerül a vírus terjedésének következő, csoportos megbetegedések fázisába, ilyenkor már sokkal nehezebb feltérképezni, hogy ki lehet fertőzött, fertőző és ki egészséges. Éppen ezért javasolt a maszkok viselése, hiszen az a cseppfertőzéssel terjedő vírus továbbadását tudja meggátolni.

Az SOS maszk.hu munkatársai osztják ezt az ajánlást. Meggyőződésünk, hogy minden a piacon kapható szájmaszk különböző hatásfokkal ugyan, de hozzájárul a vírusos cseppfertőzés terjedésének megállításához, és minden egyén számára szükséges viselése, hogy mások egészségét megőrizzük. Ha minden egyén így tesz, akkor tudjuk magunkat is környezetünk által védeni. Az SOS maszk.hu-n kapható többször használatos textil szájmaszk előnye, hogy nem kell eldobni használat után, emiatt a környezetet kevésbé terheli. Mosható, fertőtleníthető. Akár 1-2 hónapot is kibír gondos viselés esetén. 

Ha te is azok közé tartozol aki szeretne maszkot, korlátozott darabszámban azonnali csomagküldéssel rendelheted nálunk. Ha valakinek szüksége lenne, kérjük továbbítsd neki: www.sosmaszk.hu

Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megjegyzéseket közzétételük előtt jóvá kell hagyni