Logózott MASZK - Egységes megjelenés a vírus ellen!

Sajnos a veszélyhelyzet elmúltával sem tehetjük mi magyarok sem ölbe a kezünket, ha a védekezésről van szó a koronavírus, vagy gyakran említett tudományos nevén, a COVID-19 ellen. Magyarországon is hatályban vannak azok a törvények, hogy tömegközlekedéskor, a boltokba való látogatásunkkor kötelező az arcot eltakaró maszk, szájmaszk viselete. Ez alól nem képeznek kivételt a csoportos, és tömeges rendezvények sem - már amennyit meg lehet tartani belőlük.

A sosmaszk.hu továbbra is elkötelezett a vírus megfékezésében, és szeretnénk kérni minden állampolgárt arra, hogy vigyázzunk egymásra, hordjuk továbbra is védőmaszkot, hogy a második hullám is hasonlóan enyhe lefolyású lehessen. Tudjuk, mindenki lazítana, hiszen elérkezett a nyár, még inkább kellemetlen az arcot takaró maszk viselése, mégis közös érdekünk odafigyelni.

Éppen ezért figyelmünk kiemelten a rendezvények és a cégek felé fordult, akiknek nagy felelősségük van abban, hogy ezeket a maszkokat biztosítsák a résztvevőiknek. Például egy esküvőn. A kicsiktől az öregekig, az ország minden pontjából találkoznak a rokonok, barátok, ismerősök. Az ilyen és ehhez hasonló eseményeken, például nyár végére áttett fesztiválokon, zenés rendezvényeken elengedhetetlen a maszkviselésre figyelmet fektetni.

Az sosmaszk.hu olyan egyedi logóval ellátott textil maszkot kínál, amely tetszés szerint lehet használni a megvásárolt belépő mellé kötelezően felvevendő kiegészítőnek, vagy az esküvőn például használhatjuk köszönőajándéknak. A nagyobb irodaházakban is elengedhetetlen, hogy a kollégák viseljenek maszkot. Biztosítson számukra és külsős látogatói számára saját céges logóval ellátott maszkot!

Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megjegyzéseket közzétételük előtt jóvá kell hagyni